30denní garance spokojenosti - osobní zkušenost je nenahraditelná!

30 dní na zkoušku! Vyzkoušejte si nábytek doma bez rizika.

V Lafuma Nábytek je pro nás důležité, abyste si byli jisti svým nákupem. Proto Vám nabízíme možnost vrátit nábytek až za 30 kalendářních dnů od jeho doručení. To je dvakrát déle, než je zákonná lhůta! Vrátit můžete jakýkoliv produkt i bez uvedení důvodu. Jednou podmínkou je vrácení v původním obalu, abychom měli jistotu, že nedojde k poškození během přepravy. 

Jedinou podmínkou je vrácení v původním obalu, abychom měli jistotu, že nedojde k poškození během přepravy. Pokud si chcete ulehčit případné zabalení před vrácením, doporučujeme nepřestříhávat nylonové pásky, kterými jsou kartony převázány, ale opatrně je postupným posunováním na obou stranách sundat a pak zase analogicky nasadit. Je to nejjednodušší cesta. 

Proč je 30 dní na zkoušku super?

  • Bezstarostné nákupy: Nemusíte se obávat, že si nábytek nevyberete správně. Máte dostatek času na to, abyste si ho v klidu vyzkoušeli doma a ujistili se, že Vám perfektně sedí, vejde se, kam potřebujete a líbí se Vám.
  • Pohodlí: Stačí jednoduše zabalit do přepravního kartonu a odeslat přes PPL zpět na naší adresu uvedenou na přepravním štítku.
  • Jistota spokojenosti: Naším cílem je, abyste byli s nákupem v Lafuma Nábytek maximálně spokojeni. Proto Vám nabízíme tuto jedinečnou možnost vyzkoušet si nábytek doma a ujistit se, že je pro vás ten pravý.

Jak to funguje?

Stačí si objednat nábytek a my Vám ho doručíme až domů. Máte 30 dní na to, abyste si ho v klidu vyzkoušeli a zjistili, zda Vám vyhovuje. Pokud s ním nebudete spokojeni, stačí ho zabalit a odeslat zpět.

Objednejte si ještě dnes a užijte si 30 dní na zkoušku!

Neváhejte a prohlédněte si naši širokou nabídku zahradního nábytku Lafuma a objednejte si ten pravý pro vás. S 30 dny na zkoušku si ho budete moci bez obav vyzkoušet doma a ujistit se, že je pro vás ten pravý!

Lafuma Nábytek - váš partner pro krásnou zahradu a bezstarostné nákupy.

Tip: Nezapomeňte se podívat i na naše aktuální akční nabídky, kde můžete ušetřit ještě více!