Lafuma Nábytek a Nadace VIZE97 spojují síly v projektu Relax do nemocnic!

V rámci projektu chceme nemocnicím a pečovatelským zařízením po České republice věnovat křesla Lafuma MOBILIER, která zajišťují optimální relaxační polohu – Zero Gravity. Tato poloha umožňuje maximální uvolnění svalů a kloubů, čímž přispívá k rychlé regeneraci a zmírnění stresu.

První křeslo jsme s radostí předali Městské nemocnici Městec Králové a umístili jej na oddělení dlouhodobé intenzivní ošetřovatelské péče. Věříme, že křeslo bude sloužit všem zdravotníkům, sestřičkám a ošetřovatelskému personálu k zaslouženému a intenzivnímu odpočinku mezi nepřetržitým náročným provozem a péčí o pacienty. Věříme, že křesla Lafuma MOBILIER, která jsou proslulá svým komfortem a ergonomií, přispějí k fyzické i psychické pohodě zdravotníků a pomohou jim lépe zvládat náročné pracovní podmínky.

Předání křesla VITAL Městec Králové

Děkujeme Nadaci VIZE97 a paní Dagmar Havlové za zastřešení celé akce a za to, že nám dávají možnost podílet se na tomto smysluplném projektu. Společně s chceme i nadále podporovat práci zdravotníků a dělat jim jejich každodenní práci o něco příjemnější. Jsme přesvědčeni, že projekt Relax do nemocnic přispěje ke zlepšení pracovního prostředí a spokojenosti zdravotníků v České republice.

Společně můžeme udělat nemocniční prostředí příjemnějším pro ty, kteří se každý den starají o naše zdraví!