Další ocenění: Nejlepší zahradní nábytek v Německu 2024

Ve společnosti Lafuma Mobilier zůstává spokojenost našich zákazníků i v roce 70. výročí v roce 2024 naší hlavní prioritou. Jsme obzvláště hrdí na to, že jsme byli oceněni předním německým testem produktů a že jsme úspěšně zahájili novou zahradnickou sezónu v Německu. Zahradní nábytek od LAFUMA MOBILIER opět prokázal svou mimořádnou kvalitu a oblíbenost na německém trhu. Vyplývá to ze společné studie společnosti Testbild a renomované společnosti pro výzkum trhu Statista. Test nabízí spotřebitelům cenné a nezávislé vodítko při výběru vysoce kvalitních produktů.

Milovníci zahrad byli dotázáni, kterým značkám nejvíce důvěřují, pokud jde o odpočinek na zahradě. V kategorii relaxační křesla & lehátka dokázala Lafuma MOBILIER i v roce 2024 dosáhnout plného skóre 100 bodů díky oblíbenosti pohodlného relaxačního nábytku.

Ocenění „Top Garden Brand“ nás povzbuzuje, abychom pokračovali v prosazování a rozšiřování naší strategie udržitelnosti. Naším konečným cílem je, aby Vás náš nábytek provázel celým životem a přinášel Vám radost. Nabízíme ten nejlepší komfort pro každého. Jednou z velkých inovací, které společnost Lafuma MOBILIER vyvinula, je slavná poloha „nulové gravitace“.

Abychom zajistili udržitelnou spokojenost zákazníků, spoléháme na vysoce kvalitní materiály z Evropy. Náš nábytek je navíc navržen tak, aby si zákazníci mohli svůj oblíbený nábytek opravit sami. Náš sortiment se neustále vyvíjí. Máme ten správný nábytek a doplňky pro venkovské i městské zahrady, terasy a balkony, ale i interier.